november, 2012

29nov01decClub HKU - Lustrumfestival 2012

Event Details

De HKU bestaat 25 jaar en dat wil de vooraanstaande instelling samen met iedereen vieren. Op 29 & 30 november en 1 december opent CLUB HKU zijn deuren aan de Pandhof Sinte Marie en het Gebouw voor Kunsten & Wetenschappen aan de Mariaplaats in Utrecht. Drie dagen lang presenteren meer dan 200 studenten en tientallen oud-studenten het beste wat de HKU te bieden heeft: videomapping, theater, muziek, exposities, games, fashion, films, interactieve installaties & meer.

Elke avond van 19.00 tot 23.00 uur zet een videomapping-installatie van Mr. Beam een prachtig deel van Utrecht, de Pandhof St. Marie, in de schijnwerpers. De digitale botanische tuin voert je het Gebouw van Kunsten en Wetenschappen binnen. Daar presenteert een smeltkroes aan kunstdisciplines zich in 25 ruimtes.
Bekijk het volledige programma
Highlights
Een groot deel van het programma is doorlopend te zien, maar elke dag is er ook een wisselend programma. Enkele highlights:
Uitreiking HKU-Award
donderdag, 20.00 uur
Wie van de 5 genomineerden gaat naar huis met € 5.000 voor het meest vernieuwende en van ondernemerschap getuigende afstudeerwerk?
Nobody Beats The Drum
donderdag, 21.30 uur
Spectulaire live-set van deze alumni Muziektechnologie
A Soulful Celebration
vrijdag en zaterdag, 20.30 uur
150 zangers en 50 muzikanten mixen Händels \’Messiah\’ met een soul-/funkversie daarvan. Hallelujah!
Theatergroep Aluin – Oidipus Unplugged
vrijdag en zaterdag, 20.45 uur
Huiskamerversie van de beroemde tragedie van Sofokles. Zonder decor en rekwisieten, maar met de fantasie van de acteurs, de onverslijtbare tekst en jouw verbeelding.
HKU Fashion Show
zaterdag, 19.15 uur
Nieuwe show speciaal ontwikkeld voor de grote zaal van CLUB HKU.
HKU Movies
elke avond, doorlopend
Bekijk de beste films van HKU-studenten: het vaste aanbod op groot scherm in de HKU Bioscoop of je eigen keuze loungend in de Mediatheek.

Details:
Toegang gratis

Time

November 29 (Thursday) 19:00 - December 1 (Saturday) 22:00

Location

Pandhof Sinte Marie & Gebouw voor Kunsten en Wetenschappen, Mariaplaats, Utrecht

Organizer

HKU en partners-

X