june, 2013

05junallday07alldayBootcamp 'Business Model Canvas: The Game'

Event Details

Het Business Model Canvas is een visuele manier om je businessmodel te omschrijven, aan te passen, te evalueren en up-to-date te houden. Onontbeerlijk voor ondernemers, bedrijven en (creatieve) startups. Van het boek Business Model Generation zijn meer dan 500.000 exemplaren verkocht in 26 talen. Het bijbehorende Business Model Canvas is ruim 1 miljoen keer gedownload. Om de volgende stap te zetten in innovatief business modelling gaan we een game maken!

Workshops

Tijdens de Bootcamp organiseren we tevens twee workshops. Gamestorming met Sunni Brown op 6 juni en Turn the Canvas into a Game met Alex Osterwalder op 7 juni. Je krijgt de laatste inzichten van de beste experts op dit gebied. De workshops zijn bedoeld voor iedereen die geïnteresseerd is in business modeling, business innovation, business design en gaming. Iedereen kan zich inschrijven en onderdeel worden van de Bootcamp.

Deelname en inschrijving

Deelnemen met een team van game developers? Neem contact op met Dutch Game Garden via romar@dutchgamegarden.nl of 06-11867606.
Deelnemen met je collega’s voor de Business Seats? Neem contact op met Business Models Inc. via kristel.veerman@businessmodelsinc.com of 06-18608257.
Deelnemen aan de workshops Gamestorming & Turn the Canvas into a Game? Schrijf je hier in en download de flyer Canvas The Game.
Voor meer info en updates bezoek je de website voor Canvas: The Game

Time

june 5 (Wednesday) - 7 (Friday)

Location

To be announced

Organizer

Business Model Inc., Dutch Game Garden & StrategyzerJP van Seventer

X