Dutch Game Garden kondigt een samenwerking aan met het nieuw te openen A Lab in Amsterdam, een fantastische werkplek voor creatieven tegenover het Centraal Station aan het IJ. Gamebedrijven die interesse hebben in flexibele kantoorruimte op een prachtlocatie in de hoofdstad, kunnen contact opnemen voor een bezichtiging. Er is ruimte voor zowel zelfstandigen die één bureau willen huren als bedrijven met meerdere medewerkers.

A Lab is een initiatief van vastgoedontwikkelaar Codum, Bureau Broedplaatsen en Projectbureau Noordwaarts. Het komt in het voormalige Shell laboratorium aan de oever van het IJ, op steenworp afstand van filmmuseum EYE. De plek gaat dienen als broedplaats voor creatieve ondernemers zoals kunstenaars, ontwerpers, audio-en videospecialisten en game- en softwaredevelopers. Hierbij wordt actief samenwerking gezocht met key players zoals de Dutch Game Garden.”Dutch Game Garden levert een mooie aanvulling op ons concept”, zegt Marcus Fernhout, directeur van vastgoedontwikkelaar CODUM dat medeverantwoordelijk is voor de totstandkoming van het A Lab. “Zij zijn de afgelopen jaren in Utrecht belangrijk geweest voor een gunstig vestigingsklimaat voor game developers.”
Viktor Wijnen, managing director van Dutch Game Garden: “Nederlandse game developers moeten concurreren op een wereldwijde markt. Het is aan ons om de randvoorwaarden daarvoor zo optimaal mogelijk te maken. Door onze krachten te bundelen met Amsterdamse partijen zoals A Lab scheppen  we een klimaat waarbinnen ondernemers optimaal functioneren.”

Bezichtigen

Heb je interesse in een studio of kantoor voor jouw bedrijf op een toplocatie in de hoofdstad van Nederland, meld je dan vast aan voor een bezichtiging. Dit kun je doen door hier te klikken. De eerste mogelijkheid tot bezichtiging is donderdag 2 mei. Verhuur start 1 juni.

Voor meer informatie van onze partner A Lab zie:

X