Dutch Game Garden gaat naar het Festival of Games op 24 en 25 april a.s. We nemen een nieuwe editie mee van onze showcase INDIGO, met meer dan 15 speelbare games. Ook verzorgen we 8 interessante talks, onder de nieuwe noemer INDIGO Classes.

Enkele bevestigde games voor de INDIGO Roadshow op het Festival of Games zijn Reus van ontwikkelaar Abbey Games en Castaway Paradise van Stolen Couch. De volledige lineup maken we binnenkort bekend op de INDIGO homepage. INDIGO Roadshow is te vinden op de expo-vloer van het Festival of Games. Locatie is evenementenhal De Overkant, Gedempt Hamerkanaal 87 in Amsterdam.

INDIGO Classes

De INDIGO Classes zijn bedoeld voor studenten, starters en iedereen die denkt nog iets te kunnen leren over de gamesindustrie. (wie niet?) We presenteren twee tracks: “How to Get a Job” gaat over het vinden van een baan in de industrie, terwijl “How to Get Better at your Job” je leert hoe je beter wordt in je vak en je je carriëreperspectieven vergroot.
Bekijk het volledige sprekersoverzicht voor de INDIGO Classes

Gratis toegankelijk

INDIGO Roadshow en INDIGO Classes zijn GRATIS te bezoeken met een For Talent toegangskaart, maar inschrijven is verplicht. Toegangskaarten voor het Festival of Games bestel je hier

X