Race samen met het nu al legendarische speelgoedfiguur Action Henk door de kamer. Neem loopings, slinger van links naar rechts, glijd van hellingen terwijl het vuur van je achterste komt en zet de snelste tijd neer. Maar pas op: de vloer is lava! Action Henk is de eerste grote release van RageSquid, een jonge studio uit het incubatorprogramma van Dutch Game Garden.
Henk is een voormalig superheld die nogal uit vorm is na jaren ongebruikt in de kast te hebben gelegen. Om iedereen te bewijzen dat hij ondanks zijn dikke pens nog steeds over de juiste ‘moves’ beschikt om de wereld te redden, begint hij aan een razendsnelle race door de speelgoedkamer. De game stelt je in staat de tijden te verbeteren van spelers uit de hele wereld. Ren hun records aan diggelen en win medailles in deze hilarische en razendsnelle “speedrunning platformer” vol nostalgische attributen, loopings en héél véél turboboosts. Niet voor niets wordt Action Henk nu al de beste Sonic-game sinds 1994 genoemd.

Over RageSquid

RageSquid is een jonge gamestudio bestaande uit NHTV-alumni. Ze hebben al aan meerdere projecten meegewerkt. Action Henk! is hun eerste grote game die ze helemaal in eigen beheer hebben gemaakt.

Benieuwd? Speel de game!

Download de game via Steam
Download de game via de Humble Store

X