Favorieten

Control magazine

Het enige Nederlandstalige vakblad voor iedereen die werkzaam is in de gamesindustrie en aanverwante bedrijfstakken. In ieder nummer lees je de mooiste reportages en achtergrondverhalen, het laatste nieuws, coverstories en gastcolumns. Control is mediapartner van Dutch Game Garden.

Microsoft

Microsoft levert met zijn producten al jarenlang gereedschap voor serieuze game developers. Ongeacht op welk platform een game verschijnt, de kans is groot dat er op z'n minst één stuk Microsoft-software aan te pas is gekomen. Microsoft steunt graag studenten game development en professionele ontwikkelaars en is daarom een partnerschap aangegaan met Dutch Game Garden.

BDO

BDO is een accountants- en adviesbureau met een persoonlijke aanpak. Niet alleen de wetgeving maar ook de specifieke omstandigheden bij de verschillende klanten bepalen het palet van hun dienstverlening. BDO is er voor zowel het mkb, het middenbedrijf als voor grote, internationale ondernemingen.

PwC

Als internationaal accountants- en belastingadviseursbedrijf helpt PwC bedrijven over de hele wereld met een scala aan services, van belastingadvies en juridische dienstverlening tot automatiseringsprocessen. Ook publiceert PwC rapporten over verschillende industrieeën (waaronder de gamesindustrie).

Leopold Meijnen Oosterbaan

Leopold Meijnen Oosterbaan advocaten is gespecialiseerd in auteursrecht (IP), IT-recht en privacy. Olivier Oosterbaan helpt je met het vastleggen en handhaven van IP rechten, het opstellen of reviewen van een faire en solide publishing deal, een licentie met partners en klanten, of een nieuw privacy reglement of algemene voorwaarden. Als er een top 3 van games advocaten in Nederland zou zijn, dan staat Olivier daarin.

Rabobank

De Rabobank is een in Nederland gewortelde financiële dienstverlener op coöperatieve grondslag. De bank heeft dus geen aandeelhouders, maar leden die meebeslissen over de richting van de bank. In Nederland ligt de nadruk op brede financiële dienstverlening voor zakelijke en particuliere klanten.

Creative Industries Fund NL

The Creative Industries Fund NL wants to improve the quality of the disciplines of architecture, design and e-culture and increase their social and economic added value from a cultural perspective. The Fund is also keen to encourage the cross-sectoral approach and cooperation between the private sector, individuals and government in the creative industries, in the Netherlands as well as abroad.