Wat doen wij?

De missie van Dutch Game Garden is het creĆ«ren van werkgelegenheid en welvaart door de Nederlandse gamesindustrie aan te jagen. Met onze faciliteiten en diensten zorgen wij dat er meer gamebedrijven komen, dat ze sneller groeien en dat ze steeds betere games ontwikkelen. 

We bieden betaalbare en flexibele bedrijfshuisvesting aan in het business center en begeleiden jonge ondernemers via het incubator-programma. Door kennis en expertise van mentoren maken de starters snel grote stappen. Daarnaast vindt binnen het online en offline netwerk van Dutch Game Garden een constante uitwisseling van kennis en expertise plaats tussen ondernemers, financiers, kennisinstellingen en overheden.

Dutch Game Garden organiseert evenementen en projecten ten behoeve van informatievoorziening, innovatie, kennisuitwisseling en exposure voor Nederlandse gamedevelopers. Deze combinatie van elkaar versterkende activiteiten maakt Dutch Game Garden uniek in Nederland en daarbuiten.

Financiers

Dutch Game Garden wordt mogelijk gemaakt door de provincie Utrecht, de gemeente Utrecht en het Europees Fonds voor Regionale Ontwikkeling (EFRO) van de Europese Commissie.

INDIGO  
close

28 september | Stadhuis Utrecht (Korte Minrebroederstraat 2) | Van 12:00 uur tot 18:00 uur | Toegang gratis

28 SEP