Wat doen wij?

De missie van Dutch Game Garden is het creĆ«ren van werkgelegenheid en welvaart door de Nederlandse gamesindustrie aan te jagen. Met onze faciliteiten en diensten zorgen wij dat er meer gamebedrijven komen, dat ze gezond groeien en dat ze steeds betere games ontwikkelen.

Hoe gaat dat in de praktijk?

Enkele van de meest getalenteerde gamestudios van Nederland noemen (of noemden) Dutch Game Garden hun thuis. Van Abbey Games, Vlambeer, RageSquid, Digital Dreams en Self Made Miracle tot Ronimo Games, Monobanda en Fourcelabs, deze verzamelde creativiteit maakt Dutch Game Garden een toplocatie voor game development in Nederland.

We begeleiden jonge ondernemers via het startup support programma. Door kennis en expertise van mentoren maken de starters snel grote stappen. Daarnaast vindt binnen het online en offline netwerk van Dutch Game Garden een constante uitwisseling van kennis en expertise plaats tussen ondernemers, financiers, kennisinstellingen en overheden. Daarnaast bieden we betaalbare en flexibele bedrijfshuisvesting aan in het business center voor gevestigde gamebedrijven op zoek naar een inspirerende werkplaats.

Dutch Game Garden organiseert evenementen en projecten ten behoeve van informatievoorziening, innovatie, kennisuitwisseling en exposure voor Nederlandse gamedevelopers. Deze combinatie van elkaar versterkende activiteiten maakt Dutch Game Garden uniek in Nederland en daarbuiten.

Financiers

Dutch Game Garden wordt mogelijk gemaakt door de provincie Utrecht, de gemeente Utrecht en het Europees Fonds voor Regionale Ontwikkeling (EFRO) van de Europese Commissie.

INDIGO  
close

28 september | Stadhuis Utrecht (Korte Minrebroederstraat 2) | Van 12:00 uur tot 18:00 uur | Toegang gratis

28 SEP